Aduan Rakyat Kota Belud

Pembela Hak Masyarakat Kota Belud

10:38 PM

KENAPA BLOG INI WUJUD

Posted by ARKBelud


saya berterima kasih kepada semua blogger kota belud yang begitu aktif memaparkan isu semasa terutama isu mengenai permasalahan politik di daerah kota belud khasnya. tujuan blog ini di wujudkan adalah untuk memaparkan keperitan, kesusahan rakyat serta mewakili suara masyarakat secara am yang jauh di sisi pemimpin kerana kesibukan urusan kerja yang membuat mereka leka dengan tanggungjawab yang sebenar. Doakan semoga paparan ini dapat di sampaikan kepada wakil rakyat atau pemimpin walaupun bukan secara rasmi di nyatakan.

kepada semua blogger kota belud, cadangan dan komen anda semua amat saya perlukan untuk membela nasib bangsa kita yang sekian lama tidak di bela sewajarnya. nantikan paparan saya untuk buat kali pertama nya menyertai blog. terima kasih.

2 comments:

Unknown said...

tahniah usaha yang baik. Kalau boleh kita ingin tahu pengendali sebenar blog ARK supaya lebih bertanggungjawab terhadap posting. Terlalu banyak blog dari KB yang bersifat orang-orangan ini menimbulkan banyak syak wasangka.

Salam MO

rojokobog said...

Salam,
Aduan Rakyat adalah lebih priktikal dan mantap jika anda seperti Karam Singh Walia yang lebih jelas dan nampak siapa kah saudara sebenarnya, kita mahu kesan aduan rakyat bukan sekadar paparan di blog lepas tu jadi longgokan sampah dan kemuncaknya delete..jadi untuk itu saya menyokong cadangan MO, saudara adalah teraju utama dalam blog ini.

Post a Comment

|Home